View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId6a2feefdb0

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId2f4cb74b03

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProIdb3e7894856

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProIda8f4bea5f0

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId6a28155136

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId4e7da2a338

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId1354865ea9

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId93f172008c

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProIde74185f498

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProIdd197670d96

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId701128557c

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId67517f4af3

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId7e7fe368cb

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProIdb0224a4ad2

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProIdc81cb12103

View the embedded image gallery online at:
https://rkeurofarmrabotnik.com/galerija#sigProId49f9040017

 

2sponzori dolu27112018

За нас

На ден 29.11.2019 во општина Битола беше потпишан договорот ,,ПЛАТФОРМА ЗА РАКОМЕТНА БИТОЛА’’, со што и официјално Битола го доби клубот РК Еурофарм Пелистер.

Договорот го потпишаа претставници на двата клуба и градоначалничката на Битола, Наташа Петровска во просториите на Општина Битола.

Еурофарм Пелистер ќе биде водечкиот клуб со високи европски амбиции, а Еурофарм Пелистер 2 клуб исполнет со млади ракометари и таленти од Битола и цела Македонија.

Прочитај повеќе

Контакт

Адреса: Ул.Добривое Радосављевиќ бр.3
Битола 7000, Република Македонија

Телефон: +38971231461

E-mail: dimitar.mitrevski@eurofarm.com.mk

icons8 facebook old 48 icons8 instagram 48