seha seal

    
1. ППД Загреб 0 0 0 0 0:0 0
2. Металопластика 0 0 0 0 0:0 0
3. Мешков Брест 0 0 0 0 0:0 0
4. Телеком Веспрем 0 0 0 0 0:0 0
5. Еурофарм Работник 0 0 0 0 0:0 0
6. Спартак Москва 0 0 0 0 0:0 0

 

Група Б

 

1. Коло

Металопластика- ППД Загреб

Мешков Брест - Телеком Веспрем

Еурофарм Работник - Спартак Москва

 

2. Коло

Спартак Москва - Телеком Веспрем

Еурофарм Работник - Металопластика

Мешков Брест - ППД Загреб

 

3. Коло

Телеком Веспрем - ППД Загреб

Мешков Брест - Еурофарм Работник

Спартак Москва - Металопластика

 

4. Коло

Спартак Москва - ППД Загреб

Еурофарм Работник - Телеком Веспрем

Металопластика- Мешков Брест

 

5. Коло

Мешков Брест - Спартак Москва

Еурофарм Работник - ППД Загреб

Телеком Веспрем - Металопластика

 

6. Коло

Телеком Веспрем - Мешков Брест

ППД Загреб - Металопластика

Спартак Москва - Еурофарм Работник

 

7. Коло

Телеком Веспрем - Спартак Москва

Металопластика- Еурофарм Работник

ППД Загреб - Мешков Брест

 

8. Коло

Еурофарм Работник - Мешков Брест

Металопластика- Спартак Москва

ППД Загреб - Телеком Веспрем

 

9. Коло

Мешков Брест - Металопластика

ППД Загреб - Спартак Москва

Телеком Веспрем - Еурофарм Работник

 

10. Коло

Спартак Москва - Мешков Брест

ППД Загреб - Еурофарм Работник

Металопластика- Телеком Веспрем

kupi karti malo vnTRE

logo rfm

ehfclww2

ehftv

wwwehff4ww222

SEHA League

aqua baner

 

2sponzori dolu27112018

За нас

РК ХЈС РАБОТНИК Битола е формиран на 9 март 2011 година во Битола и веќе неколку сезони се натпреварува во Првата машка ракометна лига како и во кадетска и пионерска конкуренција под капата на РФМ...Прочитај повеќе

Контакт

Адреса: Ул.Добривое Радосављевиќ бр.3
Битола 7000, Република Македонија

Телефон: +38971231461

E-mail: rkeurofarmrabotnik@yahoo.com